Apteekki auttaa lähelläsi - myös verkossa

Tätä sivupohjaa voi käyttää apuna, mikäli haluaa nostaa apteekin henkilökuntaa, historiaa tai muita tietoja paremmin asiakkaalle esiin.

Tämän sivun voi myöhemmin halutessaan linkata myös headeriin Tuotteet, Reseptilääkkeet ja Palvelut -otsikoiden viereen esimerkiksi otsikolla Apteekki. Katso tästä erillinen ohje.

Kokkolan 1. Kallentorin apteekki

Yleisesittelyteksti: Tervetuloa palveltavaksi apteekkiin

Tässä voidaan esitellä apteekkia, kertoa palveluista tai verkkoapteekin toiminnasta. Esittelytekstin on syytä olla riittävän lyhyt ja napakka, jotta se istuu tähän kohtaan apteekin käyntikorttia. Pidempi esittelyteksti mahtuu Apteekin esittely -nimiseen widgettiin (widgetin nimi: Solteq Personal Presentation, käytettävän blokin nimi Apteekin esittely - Erillisellä esittelysivulla käytettävä teksti)

Henkilöesittely 1

Kokkolan 1. Kallentorin apteekki sijaitsee Kallentorin kauppakeskuksessa Kokkolassa. Alueella on runsaasti pysäköintitilaa, sitä on myös kauppakeskuksen kellarissa. APTEEKKI-verkkokauppan kautta voit tilata tuotteita, jotka voit noutaa joko Kallentorin apteekista tai Kallentorin apteekin alaisuudessa toimivasta Koivuhaan apteekista. Koivuhaan apteekki sijaitsee Koivuhaan palvelukeskuksessa, osoite Mäntynäädänkatu 6, 67800 Kokkola. Se on avoinna ma-pe 9-17 ja launataisin 10-14 (kesälauantait suljettu).

Henkilöesittely 2

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin verkkokauppavastaava.

Henkilöesittely 3

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin terveyspalveluita tarjoava henkilö.

Käyntiosoite:
Pitkänsillankatu 15
Kallentorin kauppakeskus
67100 Kokkola

Katso sijainti kartalta
Avoinna:
ma-pe 9-18, la 9-15, su suljettu
Soita 06 8241712
Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi